„ DIVERSITY IS OPPORTUNITY ”Реализација пројекта „ DIVERSITY IS OPPORTUNITY ” , под покровитељством Erasmus+ , почела је у нашој школи 20. 6. 2018. године.

Прва активност коју смо реализовали, била је Трибина за родитеље ученика Ромске националности.Трибина је одржана у просторијама наше школе и одазив родитеља био је на завидном нивоу.

2. 7. 2018. године у Нишу, у организацији Темпус Фондације, одржан је Међусекторски састанак пројеката, коме су присуствовале Гордана Андрић- Милосављевић, Оливера Ваилијевић и Јелена Василијевић. На састанку су разлчичите институције представиле своје већ реализоване пројекте и том приликом покушале да укажу на изазове, проблеме и начине превазилажења истих. Састанак је у великој мери допринео бољем разумевању појединих сегмената реализације пројекта.
5. 7. 2018. године у Београду, у организацији Темпус Фондације, одржан је Координативни састанак за организације којима су одобрени Erasmus+ пројекти у оквиру Националног позива за 2018. годину. Састанку су присуствовале Селена Младенов, Анђелика Агушевић и Зоран Величковић. На састанку су учесници добили информације о процедурама које се тичу уговора, исплате средстава, мониторинга, коришћења онлајн алата.
Powered by WebExpress